Menu

Innbydelse NM sprint 2017

Innbydelse NM sprint 2017
Sendt: mar 5, 2017
Kategorier: Nyheter, Ukategorisert
Kommentarer: 0
Forfatter: Nina Smestad

Hamar o-klubb og Løten o-lag ønsker velkommen til NM sprint 2017! Innbydelsen til NM sprint 2017 er nå klar. Lørdag 3.juni er det NM sprint individuelt og søndag 4.juni er det klart for NM sprintstafett. Arena for begge konkurransene er i Hamar sentrum.

Sentrum i Hamar har vært i stor utvikling de siste årene med mange nye bygninger og spennende prosjekter i parkområdene. Dermed vil det bli en flott ramme rundt arrangementene i pinsen 2017. Konkurranseområdet er relativt flatt, med enkelte skogpartier og markante høydedrag. Sentrumsområdet har typisk kvartalsstruktur og det er flere park- og lekeanlegg i byen. Rundt sentrum er det villaområder og kontakten med Mjøsa som er iøynefallende.

Innbydelse til NM sprintorientering 2017 er nå klar. Mer detaljert tidsplan kommer senere. I tillegg til NM arrangerer vi selvfølgelig de tradisjonelle pinseløpene på Hedmarken, så her blir det løp for hele familien. Innbydelse til de tradisjonelle pinseløpene vil komme snart. Men en ting er sikkert, i pinsen på Hedmarken blir det muligheten for å løpe orientering! 

Velkommen til Hamar og Løten i pinsen 2017!

Print
 
Tags:

Dokumenter for nedlasting