Pre-O, innbydelse og påmeldingen er åpnet

Pre-O, innbydelse og påmeldingen er åpnet
Sendt: apr 8, 2017
Kategorier: Nyheter
Kommentarer: 0
Forfatter: Nina Smestad

3. - 5. juni 2017 arrangeres pinseløpene på Hedmarken og NM i sprintorientering av Hamar o-klubb og Løten o-lag. Under pinseløpene arrangeres det også tre presisjonsorienteringsøvelser (pre-o), i pre-o er det samarbeid med Ringsaker o-lag rundt gjennomføring av arrangementene. Innbydelsen er nå klar og påmeldingen er åpnet i Eventor.

Sigurd Dæhli og Geir Myhr Øien har delt ansvaret med å lage løyper på de tre ulike stedene som pre-o-konkurransene arrangeres i pinsen. Lørdag 3.juni er det PreO-Stafett i Moelv, Ringsaker. Mens søndag 4.juni arrangeres pre-o på NM-sprintkartet i Hamar sentrum før pre-o-pinsen avslutter på Budor i Løten mandag 5.juni, sammen med resten av pinseløpsarrangementene. og på Budor i Løten.

Søndag og mandagens konkurranser inngår i norgescupen for pre-o og er i tillegg uttakskonkurranser til WTOC 2017 (World Trail Orienteering Championships. Søndagens konkurranse inngår også i Svensk elitserie. For de som ikke deltar i ordinær pre-o klasser vil det være muligheten for å "prøve-på-pre-o" under søndagen og mandagens konkurranser. Dette er gratis og det er ingen forhåndspåmelding. For ordinære pre-o klasser er påmeldingsfristen fredag 26.mai, kl 23.59 via Eventor. Linker til påmeldingen finnes under.

Print
 
Tags:

Dokumenter for nedlasting