Startlister og PM er klare

Startlister og PM er klare
Sendt: mai 16, 2018
Kommentarer: 0
Forfatter: Nina Smestad
Startlistene for pinseløpene er klare i Eventor. PM er også klart. Vi anbefaler alle og sjekke at brikkenummer er riktig og at alle setter seg inn i informasjon om løpene.

Eventuelle feil i startlisten med henhold til brikkenummer må meldes til Arild Indby som fort som mulig på mail: arildindby@gmail.com 

Fra PM er det viktig og merke seg at det er benyttet noe merkebånd i N-klasser på søndag og mandag. På mandagen vil flere klasser komme i kontakt med et sammenhengende plastbånd som er brukt for å lage en oppfangende linje i terrenget. For B og C løyper som kommer i kontakt med dette båndet er det markert som en heltrukken strek i løypefarge på kartet. Mange av A-klassene vil krysse dette båndet, men det er ikke markert på kartet i disse klassene. Vis hensyn til båndet og la det være helt og sammenhengende så forholdende blir like for alle.


På Elgdilten, søndag, er det også muligheten for å prøve presisjonsorientering gratis fra arenaen. Her er det fri start mellom kl 10-13 slik at man kan tilpasse starten hvis man også skal løpe det vanlige løpet. Se mer informasjon om dette i "fanen" pre-o, dokumentet under eller i egen sak om "presisjonsorientering - et tilbud til alle".

Vi ønsker alle velkommen til Hedmarken for orientering i pinsen!

Print
 
Tags:

Dokumenter for nedlasting