Takk for nå!

Takk for nå!
Sendt: mai 25, 2015
Kommentarer: 0
Forfatter: Nina Smestad

Pinseløpene på Hedmarken 2015 er nå over. Arrangement ble litt annerledes enn vi som arrangører hadde planlagt siden løpet måtte flyttes i underkant av en uke før pinse. Det bydde i hovedsak på noe problemer i forhold til transport og parkering, med en arena dimensjonert for 300-400 deltakere måtte vi ta i bruk andre parkeringsmuligheter enn planlagt. Dermed ble det busskjøring. Vi vet at det var litt lange køer særlig lørdag, men vi forsøkte og få på plass andre muligheter til de to siste løpene. Mange av dere tok også med sykkelen eller tok bena fatt, og det var veldig flott. Takk for det!

Utover dette håper vi at løpene og arena falt i smak hos dere løpere og publikum. Bruk gjerne muligheten til å svare på deltakereundersøkelse i Eventor slik at vi kan gjøre løpene våre enda bedre til neste år. Hvor neste års pinseløp blir, er ikke avklart ennå. Men det kommer vi tilbake til senere!

 

Vi har tatt vare på følgende gjenglemte gjenstander etter pinseløpene:

2 tommelkompass

1 campingstol blå

1 sett med 2 Toyotanøkler (håper eier hadde reservenøkler med!)

1 Canon kameradeksel

Klær:

1 Nittadaldrakt

1 Fana IL-drakt

1 Indre Østfold Ørientering merket TI

1 Bergans jakke

1 GjøVard overtrekksjakke

1 Ås UMB liten størrelse

3 deler OW-tøy: gul t-skjorte, rød/gul vest, svart shorts

1 Bergans hettegenser

1 gul/svart T-skjorte

1 blå supertrøye

2 par sokker/strømper svarte og røde/hvite

Hvis eiere melder seg raskt kan noe bli tatt med til NM-sprint neste helg. Alternativt kan det sendes i post mot at eier betaler porto. Ta kontakt med Rønnaug Sagbakken på mail for nærmere avtale: ronnaug.sagbakken@ha-nett.no

 

 

Print
Tags: