Velkommen til NM sprint 2017

Velkommen til NM sprint 2017
Sendt: okt 22, 2016
Kommentarer: 0
Forfatter: Nina Smestad

NM sprint og NM sprintstafett 2017 arrangeres på Hamar i pinsehelga 3-5.juni 2017.

Lørdag 3.juni er det klart for NM sprint med kvalifisering og finaler i Hamar sentrum. Dagen etter, søndag 4.juni, skal det kjempes om stafettmedaljer i NM sprintstafett. Også denne fartsfylte konkurransen avgjøres i Hamar sentrumsgater. For seniorer er det i tillegg norgescup mellomdistanse mandag 5.juni.

Det tradisjonelle pinseløpene på Hedmarken arrangeres også selvfølgelig i pinsen 2017, vi kan by på løp alle tre dagene for alle aldersklasser. Så det er ingen grunn til og ikke ta turen til Hedmarken i pinsen 2017. Her kan man kombinere egne løp med og være publikum på spennende og fartsfylte NM-konkurranser midt i Hamar sentrum.

Overnatting

Under fanen "overnatting" er det oppdatert informasjon vedrørende overnattingsmuligheter på Hedmarken. Det er inngått avtaler med Scandic Hamar og Hamar Vandrerhjem Vikingskipet i forbindelse med NM sprint 2017. Se fanen "overnatting" for bookingkoder som gir gunstige priser. Scandic Hamar er NM hotellet, Scandic Hamar ligger i ytterkanten på sperret terreng, det er tillatt for løpere og bo på dette hotellet i forbindelse på NM. 

Sperret terreng

Terrengsperringer er med på å sikre at alle deltakere skal ha like forutsetninger for å delta og konkurrere under NM. Forbundsstyret i Norsk Orientering (NOF) har utarbeidet retningslinjer for terrengsperringer for NM, uttaksløp, Norgescup og O-festivalen. Vi ber om at alle deltakere under NM sprint og NM sprintstafett 2017 overholder de terrengsperringene som opprettet i forbindelse med NM-konkurransene på Hamar i pinsen 2017. O-løpere som er elever på Ajer ungdomskole og Hamar Katedralskole kan bruke gresslettene i Ankerskogen ifm gymtimer på skolen. Det er ikke tillatt med aktiviteter som innebærer at man ferdes i terrenget rundt gresslettene som frisbee. 

NOF har utarbeidet interaktive kart som viser sperret terreng for fremtidlige konkurranser. Vi oppfordrer alle som skal delta på NM sprint 2017 til å sette seg inn i terrengsperringene for arrangementet. Link til kart over sperret områder finner du her. Ferdsel langs Ringgate, RV25, FV 222, Aluvegen/Hakabekkveggen og Aslak Boltsgate er tillatt. Disse vegene er tegnet inn med grønt i kartet under.

Print
 
Tags:

Dokumenter for nedlasting