Velkommen til pinseløpene 2015

Velkommen til pinseløpene 2015
Sendt: mar 18, 2015
Kommentarer: 0
Forfatter: Nina Smestad

Hamar OK og Løten O-lag inviterer nok en gang til pinseløp i orientering. Påmeldingen til løpene er nå åpnet i Eventor, så da er det bare og melde seg på. Les også innbydelsen her. Korrigert utgave av innbydelsen er lagt ut 22.april. Av endringer er det verdt og merke seg at første starttid for ordinær klasser i Elgdilten, lørdag 23.mai, er flyttet til kl 14.00. For Norgescup junior er fortsatt første start fra kl 11.30.

Pinsen 2015 er 23-25.mai og årets løp er følgende distanser:

* Pinseaften 23.mai, (Elgdilten) - mellomdistanse.

* 1. pinsedag 24. mai, (Løvspretten) - langdistanse.

* 2. pinsedag 25.mai, (Pinsesprinten) - kort mellomdistanse.

Elgdilten og Løvspretten er Norgescup og VM testløp for juniorer.

I år ville alle tre løpene ha samme arena, Budor i Løten kommune. Budor er inngangsporten til Hedmarksvidda og ligger 600-800 meter over havet. Hedmarksvidda er kjent for å være et «snilt» turterreng og fra Svaen (760 moh, topp nord-vest for skitrekket) har man på klarværsdager god utsikt over store landbruksområder rundt Mjøsa, Hamar og Løten. Lengre unna kan man også se inn i fjellområder både i Gudbrandsdalen og Østerdalen.

Terrenget består av delvis snaufjell med myr, skråli med kombinert fjellskog med både bar- og løvtrær. Deler av terrenget ble brukt under VM i ski-o i februar 2015. Det er også mye hytter og skiløyper i terrenget.

Påmelding skjer direkte i Eventor, med separat påmelding til hvert løp.  Link til påmelding i Eventor finnes under fanen "Løpsinformasjon og påmelding". Innbydelsen til løpene ligger for nedlasting nederst på denne siden.  

Velkommen til Hedmarken for pinseløp!

Print
 
Tags:

Dokumenter for nedlasting