Velkommen til pinseløpene på Hedmarken 2018 - innbydelse og påmelding

Velkommen til pinseløpene på Hedmarken 2018 - innbydelse og påmelding
Sendt: feb 15, 2018
Kommentarer: 0
Forfatter: Nina Smestad
Pinseløpene 2018 avholdes fra 19.-21.mai. På pinsesprinten blir det gjenbruk av kartet fra fjorårets NM sprint med sprintkonkurranse på Hamar. Elgdilten og Løvspretten trekker lengre til skogs og kan by på reelt skogterreng på Weensvangen ved Espa i Stange kommune. Mer detaljert informasjon kan de se i innbydelsen. Terrengbeskrivelse og informasjon om kart hadde falt ut av innbydelsen, dette er nå oppdatert.  Påmelding til løpene er åpnet i Eventor. Vi ønsker alle velkommen til å tilbringe pinsen på Hedmarken!

På pinseaften, lørdag 19.mai, vil pinsesprinten bli avholdt i lettløpte omgivelser rundt Jernbanemuseet og Domkirkeodden i vannkanten til Mjøsa. Løypene vil være fra 3,5 til 1,7 km. Søndag og mandag blir løpene avhold fra Weensvangen ved Espa i Stange kommune. Til arenaen her er det bare en drøy time kjøring fra Oslo. Søndagens Elgdilten er mellomdistanse, mens mandag er det klassikeren Løvspretten med langdistanse med løyper fra ca 9,5 km og nedover til N-åpen med ca 1,5 km. På søndagen vil det også være mulig å prøve presisjonsorintering enten som nybegynner eller som mer erfaren presisjonsorienterer.

Påmeldingsfrist for løpene er fredag 11.mai kl 23.59 i Eventor. Alle dager vil det være tilbud om direkteløyper med påmelding på løpsdagen. 
Print
 
Tags:

Dokumenter for nedlasting